Digital clock

Isnin, Februari 07, 2011

Pertunangan Adikku

Salam semua,

Dah lama kan elan tak update2 blog nie. Dah bersawang pun....hehhe..
Ok, untuk kali nie, elan nak share tentang hari bahagia dimana adik elan iaitu Radin Khairul Azhar sudah pun selamat ditunangkan dengan si pilihan hatinya....Alhamdullillah semuanya berjalan dengan lancar walaupon majlis nie tak diduga pun sebab pada mulanya nak merisik dan bulan 3 ni baru la bertunang. Dan tibe2 nek long kami buat keputusan untuk terus bertunang jer...senang celite ma...So, alhamdulillah semuanya selamat dijalankan dengan jayanya. Doakan mereka sampai ke jinjang pelamin dan ke anak cucu...upss...luper....majlis perkahwinan tak sebut yer...hehe
Okeh, majlis dijangka akan berlangsung sebaik sahaja mereka berdua tamatkan pengajian masing2...dijangka 3 tahun lagi...

Lama???? hehe....
Elan pun tak tahu kenapa abby nak betunang awal. mungkin takut terlepas dari genggaman kot...heheh...
Ape-ape pun dah macam tuh tertulis...ikut ajerr la...bende baik, apa salahnye kan2....Tahniah!!

1 ulasan:

syadia_izzaty berkata...

tahniah bt abby n ainy...