Digital clock

Isnin, Mei 31, 2010

Elan rindu...hermm

Rindunya elan kat seseorang yang telah tinggalkan elan dan semua buat selama lamanya. Tapi apa yang dah berlalu, biarkan je berlalu. yang masih hidup kene teruskan kedipuan yang semakin mencabar nie. Apa yang penting, dia banyak mengajar aq untuk jadi someone yang gentle dan berguna walaupun secara tak langsung. Insyaallah apa yang babah pesan kat elan, elan akan belajar dan laksanakan...

Barang-barang idaman 2010

Kita semua mesti ada target dan azam setiap tahun. Bagi aq, target aq utk tahun ni ialah: jeng3

1) Kasut

sebenarnya aq nak kasut nie,tapi da xda stock kat mooks...ishhh


So kasut lain yg aq nak tahun ni adalah:


2) jacket utk perform Band la:



atau ini


3) Guitar Idaman


ataupun ni


4) Dan DSLR Camera:


5) Ini juga: heheheee

Bagaimana cara untuk menambah berat badan?


Bagaimana ye cara untuk menambahkan berat badan supaya kelihatan ideal dan stabil??
Aq pernah cuba pelbagai cara. Minum appeton weight gain, tp tinggi plak hasilnya...ape daaa....pening nyerr
Kalau u all ada solution....share la ye..