Digital clock

Ahad, September 26, 2010

Beriadah bersama pn Comel, poksu dan moksu...kat mane??

Salam,

Dah lama tak beriadah dan bersukan bersama insan-insan yang elan rapat dan sayang. Pada mulanya, elan bercadang nak buat aktiviti jogging pada 25 september 2010 (sabtu) kat tasik di kemuning. Nthen poksu pun ajak la elan join dia pergi sebuah tempat yang di namakan Broga Hill yang terletak di Semenyih Selangor. Actually elan baru dengar Broga Hill nie... xtau pun kat mane dan apa yang ada kat sana. So, elan print la google Map ke Broga Hill.

kat sini elan ada sediakan aturcara majlis sikit..cewahh kann!!


6.15 am
-Elan bangun apabila poksu call..."hey2, bangun3....Broga time!!...So dengan muka sposenn, elan bangun la juga sebab dah janji nak g dengan poksu, moksu dan yang paling istimewa...mybaby hasniyah..Memang bercadang nak buat aktiviti yang akan happy kan dia.


6.40 am
- Elan bertolak ke rumah baby elan...

7.05 am
- Elan sampai di rumah Has...dia belum siap lagi..and tunggu2 diaa sampai laaaa 7.26 am jam elan, baru dia muncul. Dengan selamba elan cakap, ape nie lambat!!! hehe...saje jee...walhal xkisah pun, syg bini lah katakan...hehe

8.10 am
- Elan dan has tiba di Desa Pandan Kuala Lumpur untuk jemput poksu dan moksu....

Kami terus bertolak ke sana dan tiba pada jam

8.40 am dan memulakan aktiviti mendaki...

Aktiviti mendaki ini bermula dengan berbekalkan beberapa botol air 100 plus yang dibeli di kaki bukit broga nie...adalah apek n nyonya terpekik2 jual 100plus..hehe

Sepanjang pendakian, memang terasa hangat, peluh menyimbah-nyimbah ke ladang gandum dan kaki krem...hehehh...tapi memang syokk!!...dah lama tak keluar peluh macam nie....

ini antara gambar-gambar yang sempat kami tembak ...hehe

                                                                      gambar  no 1
                                                        

                                                                        Gambar No 2






                                               Poksu tengah berzanji!!...hehehhe









                               
                                              Baby dengan muka blurr  nyerr...hehe...tapi comel!!


                                                                      Dan ini.......
                                     baby ku terkejut..."kenapa snap i?? i nie artis ker???"...hehe

So....overall aktiviti nie memenatkan dan mengeluarkan peluh...dan memang enjoy and fun...walaupun penat

kalau korang nak try....print la map ke BROGA HILL.....chill beb!!

Tiada ulasan: