Digital clock

Rabu, Jun 30, 2010

Bowling bersama sepupu...:)

Salam sejahtera,

Nak story nie, last week elan balik melaka selepas tournament bowling Leadcom dan berjaya membawa kekalahan mutlak.ehhehe...
Entah kenapa that day cam xboleh main jee. Nak kate xcukup latihan, dah penat berlatih tiap2 malam. Mungkin dah tu takdirnya. Apa-apa pun its still best and enjoy.
Kembali kepada topik asal elan tadi, elan pon balik lah ke melaka lepas tournament tuh. Elan balik melaka dengan imal and awek dia syiera. So kitorang jalan-jalan the whole day. Keesokannya elan tergerak hati nak ajak fatin (my sepupu) main bowling kat Malacca International bowling Centre (MIBC) iaitu pusat bowling terbesar di Melaka dan Malaysia. Hari tuh elan set nak jumpa dalam pukul 11 pagi, but semua kan ala-ala mat salleh. bangung pon pkul 12, macam mane nak maju...hehe...So we all jumpa dalam pukul 1 ptg dan start enjoy that game. Antara player yang main pada hari tersebut ialah elan,abby,mama,jiha,ijam,sarip,fatin,imal dan juga syiera. Pada masa tuh, elan pon try la buat balingan putaran. Pehhh....jadilah pulak...apa hal masa tournament satu pon tak jadi. Tensionn jerrr...boleh dikatakan semua balingan yg elan buat masa tuh semua menjadi. Ada masalah kowt aq nie...heheh

Pape pon mmg best activity berkeluarga nie. Insyaallah akan elan buat lagi pada masa akan datang. Mungkin dengan aktiviti lain yang lebih enjoy dan happening.

TQ


Tengok la gambar2 sikit nie yee



nie lagi



dan ini



yeahh ini juga

Tiada ulasan: